Shetlanninlammaskoiran pentuja odotettavissa viikolla 47/2010

Shetlanninlammaskoiran pentuja odotettavissa viikolla 47/2010 väreissä blue merle & tricolour.

torstai 2. joulukuuta 2010

Kodit?

Pentuja kohtaan on ollut valtavan paljon mielenkiintoa, mikä on tosi hieno asia!
Nyt tilanne on se, että kyselijöitä on niin suuri määrä, että jokaiselle pennulle on varmasti koti tiedossa, mutta se että kuka menee ja kelle, on tietenkin vielä epäselvää. Joku väkisinkin jää ilman :(

Tietysti pentuja saa vielä kysellä ja yrittää vakuuttaa minulle miksi juuri SINUN kotisi olisi se paras ;)
Haluan kattavan esittelyn kuka kysyy ja miksi, mitä suunnitelmia on, harrastatko, kotikoiraksi, olisitko valmis teettämään kaikki tarvittavat terveystutkimukset kun ikää on tarpeeksi jne jne.
Ehdoton vaatimus on hyvä ja pysyvä koti, josta myös uskalletaan ottaa yhteyttä mikäli jokin asia painaa mieltä. Olen enemmän kuin halukas kuulemaan pentujen elämästä jatkossakin ja omalta osaltani myös järjestän kasvattitapaamisia, joukkokuvauksia jne jne.
Pelkkien sähköpostien ja puheluiden perusteella en pentua lupaa, vaan haluan tavata koko perheen ennen kuin päätöksiä teen.

Ja mikä on sanomattakin selvää, pennut rekisteröidään, ne on madotettu 3 kertaa, mikrosirutettu, terveystarkastettu sekä silmäpeilattu. Teetän niille myös pentutestin. Mukaan tulee penturuokaa, pentuopas sekä muuta pientä sälää joissa on pennuille tuttu ja turvallinen tuoksu mukana. Ja kasvattajan tuki 24/7 koko koiran eliniän ajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti