Shetlanninlammaskoiran pentuja odotettavissa viikolla 47/2010

Shetlanninlammaskoiran pentuja odotettavissa viikolla 47/2010 väreissä blue merle & tricolour.

maanantai 20. joulukuuta 2010

Puolessavälissä mennään

Noin 4 viikon päästä olisi sitten luovutusikä käsillä.
Pentujen valokuvaaminen on tällä hetkellä hiukan -öh- hankalaa. Kuvat on tasoa "meni jo". Pitäisi ottaa vaikka vähän seisotuskuvia kunhan saisi tänne apulaisen ja kunnon kameran. Tai vaikka edes sen apulaisen :o) Värvään seuraavat pennunkatsojat sitten kameran taakse.

Hännät noilla heiluvat vinhaa vauhtia, syliin tykätään kiivetä, pari pentua erityisen paljon. Ensimmäistä kertaa kantoivat jo leluakin suussaan. Pienet naskalinalutkin ovat jo näkyvissä.

Kävin tänään ostamassa jo varastoon kaikenlaista erilaista syömistä noille, kunhan vähän vielä kasvavat ja hampaita tulee lisää niin saavat maistaa broilerinsiipiä, kanankauloja, kivipiiraa, rustoluita, neu:ta yms yms. Parissa perheessä aiotaan barfata, joten kiva totuttaa jo täällä ne moniin eri makuihin. Muutenkin tulee kyllä syötettyä pennuille aina monipuolista ruokaa, veikkaan että näin vatsat kestävät aikuisenakin kaikenlaista.
Ja ruokahan noille tosiaan maistuu, ei mene kauaa kun lautanen on tyhjä... :)

Kaisan suurin elämäntehtävä on tällä hetkellä olla pentujen leikkitäti. Se nukkuu niiden kanssa, pesee niitä, leikittää, antaa "imeä maitoa" jne jne.

4-viikkoispainot ovat seuraavanlaiset, suluissa syntymäpainot:
1. merlepoika 901 gr (214 gr)
trikkityttö 820 gr (249 gr)
trikkipoika 1158 gr (231 gr)
merletyttö 1095 gr (264 gr)
2. merlepoika 1090 gr (288 gr)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti