Shetlanninlammaskoiran pentuja odotettavissa viikolla 47/2010

Shetlanninlammaskoiran pentuja odotettavissa viikolla 47/2010 väreissä blue merle & tricolour.

sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Me ulkoiltiin!

Aamulla mittari näytti olevan nollassa ja vihdoin uskallan päästää pennut ulos.
Takaovi auki ja pojat ovat heti kärppänä kynnyksellä. Trikkipoju Kovu astuu ensimmäisenä kynnyksen yli ja jää siihen ihmettelemään avaraa maailmaa, kunnes isompi merlepoika ottaa vauhtia ja painaa täysillä lumihankeen, JEE mitä tää on :)
Kovu uskaltautuu melko pian perässä ja sitten onkin jo pienempi merlepoika siellä myös. Isompi lähtee heti vähän kauemmaksi, velipojat seuraavat sitten esimerkkiä, pitäähän jonkun tarkistaa tilanteen turvallisuus ;)

Tytöistä Ansa paukuttaa päätään kynnyksellä, tahtois tahtois, mut kun ei oikein uskalla. Ja sitten uteliaisuus voittaa ja johan on Ansakin vetämässä rallia pihalla. Tietysti ensin haisteltiin että mitä se valkoinen juttu siellä maassa on. Trikkityttö Luna pälyili sisäpuolella kulman takana ja vinkui kun harmitti niin kun sisarukset telmii ulkona. Kävin hakemassa Lunan syliin ja laskin sen maahan, ja voi sitä riemua! Muutaman minuutin riehuivat siellä Kaisan suosiollisella avustuksella, kunnes kuului kutsuhuuto syömään.

Eli sillä tavalla me aloitettiin aamu täällä.

Kuvia (ihme hämärää vaikka kuvat otettu ennen puoltapäivää) http://pilvimarjan.kuvat.fi/kuvat/Kasvatit/H.C.+Andersen+-pentue/Pennut+7+vko+ulkoilua/

1 kommentti:

  1. Tuli todistettua naisten viisaus (taas)! Lähetetään miehet edellä...

    VastaaPoista