Shetlanninlammaskoiran pentuja odotettavissa viikolla 47/2010

Shetlanninlammaskoiran pentuja odotettavissa viikolla 47/2010 väreissä blue merle & tricolour.

lauantai 8. tammikuuta 2011

Vierailujentäyteinen päivä

Tänään kävikin vilske ja kuhina kun pentujen luona kävi vieraita 7 ihmistä ja 3 koiraa, mukaanlukien isäpappa Hiski ja isosisko Miina (jonka kanssa Ansalla on suunnattoman paljon yhtäläisyyksiä niin ulkonäössä kuin luonteessakin).

On se jännä, että miksi juuri SE pentu jota uudet omistajat tulevat katsomaan, keksii olla just silloin tosi väsynyt ja muut 4 riehuu sydämensä kyllyydestä ;) Jää ainakin auvoinen kuva kivasta, tosi rauhallista pennusta, heh.

Uusia makuelämyksiä tuli taas tänään esim naudanmahan merkeissä, eilen maistoivat ylikypsää kinkkua ja siinä meinas mennä mun sormet samalla. Ihan kuin eivät olisi ikinä ruokaa ennen saaneetkaan...

Trikkipoika Kovu on keksinyt veden ihanuuden, se pistää etutassut vesikippoon ja sutii vettä ympäriinsä. Pienempi merlepoika taas sutii takatassuillaan pissimisen jälkeen. Äijä.
Luna -tyttö taas rrrrrakastaa kaikkia ihmisiä ihan älyttömän paljon, pomppii syliin kuin kumipallo ja haluaa pureksia hiuksia. Hassu.Kunnon tapporavistukset leluille kuuluvat myös tämän ladyn tapoihin.
Isompi merlepoika on kova tarjoilemaan lelua vetoleikkejä varten.

Kotisivuillani on pennut saaneet omat sivunsa poseerauskuvien kera. Kiitos Tiinalle kuvaamisesta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti