Shetlanninlammaskoiran pentuja odotettavissa viikolla 47/2010

Shetlanninlammaskoiran pentuja odotettavissa viikolla 47/2010 väreissä blue merle & tricolour.

tiistai 21. joulukuuta 2010

Nummelan Kiipeilyseura Ry

Tänään pysähtyi sydämeni pieneksi hetkeksi kun huomasin merletytön metallihäkin PÄÄLLÄ! Siis 50 cm korkean häkin katolla!!! Olin lievästi sanottuna shokissa...
Haukoin hetken ilmaa napattuani pennun syliini ja laskin sen takaisin aitaukseen. Pentuaitaus on siis tehty kompostikehikoista ja Kiran kulkuväylänä on tuo häkki, jonka päälle hyppäämällä se pääsee aitaukseen ja pois sieltä.
No, samantien kun laskin tytön sinne, se lähti kiipeämään uudestaan häkkiä pitkin ylös. Laskin sen alas, mitä tapahtui. Arvaatte varmaan. Pari sekuntia ja taas häkin päällä. Pakko keksiä siihen joku muu systeemi, ihan vielä tämän illan aikana.

Tytön viralliseksi nimeksi tuleekin (huomatkaa ironia) Pilvimarjan Todellinen Prinsessa.
Haluan jo tässä vaiheessa lähettää Hankoon onnittelut ja (osanotot) loistovalinnasta ;)))

ps.voiko nämä pennut palauttaa tässä vaiheessa johonkin?? Tiina, pentujen isälläkin+ isän omistajalla on varmasti jotain velvollisuuksia...? Tuonko huomenna, vai jo tänään, häh? ;o)

5 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. niin piti kommentoimani, että alunperin haettiin/toivottiin perheeseen toista koiraa. Nyt näyttää siltä, että tulossa apinakoirahybridisekoitus...

  VastaaPoista
 3. O_o Vaadin isyystestin ennenkuin roudaat ne tänne!

  VastaaPoista
 4. Sirpa on kyllä opettanut tämän taidon muillekin pennuille :) Meidän Moonakin kiipeili sujuvasti kompostikehikon yli, mutta se olikin silloin jo 8 viikkoinen.. T: myös apinakoiran saanut..

  VastaaPoista
 5. Ehkä mun ei kannata enää kertoa kasvattavani shetlanninlammasKOIRIA, vaan apinoita ;D

  VastaaPoista